Politika zasebnosti

definicije:

Stran 1 - Obiskovalec; uporabniški servis = uporabnik

Page 2 - Domidona informacijske tehnologije d.o.o., H. Dunanta 1, Zagreb kot lastnik www.gstarcad-slovenija.com = DOMIDONA IT

DOMIDONA IT spoštuje zasebnost in varnost uporabnikov svojih storitev in obiskovalcev spletnih strani, zato so vaši podatki varni pri nas. DOMIDONA IT si prizadeva zagotoviti osebne izkušnje pri uporabi spletne strani. Da bi vam na naši spletni strani zagotovili ustrezne informacije, včasih moramo zbrati nekatere podatke o vas, da vam omogočimo boljšo uporabniško izkušnjo. Vsi podatki so zbrani v skladu s predpisi o BDP in Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vedno lahko zahtevate dostop do svojih podatkov, popravite ali izbrišete podatke.

 

DOMIDONA IT zagotavlja:

Prodaj, prodajamo, najemamo ali najemamo, prodamo ali najamemo kakršnekoli osebne podatke o naših uporabnikih, razen v primerih, navedenih v tem dokumentu.

Naš pravilnik o zasebnosti velja za naše nekdanje, sedanje in prihodnje uporabnike naših storitev, kot tudi obiskovalce spletnih mest.

Pripravili smo tega pravilnika o zasebnosti, ki vam pomaga bolje razumeti, katere informacije zbiramo o vas, kako in kdaj se te informacije lahko uporabljajo in kako se zaščititi vaše osebne podatke, ki ima dostop do vaših osebnih podatkov, in lahko samostojno urejate netočnosti v podatkih, ali pa pošljete zahtevo za popravek ali popolno brisanje podatkov iz naše baze podatkov.

 

Informacije, ki jih zbiramo:

DOMIDONA IT zbira posebne podatke o svojih uporabnikih na tri načine:

    preko strežniških dnevnikov,

    z uporabo piškotkov in

    neposredno od uporabnika

 

Dnevniki strežnikov:

Ko obiščete našo spletno stran, lahko DOMIDONA IT zbira podatke, ki vas ne morejo prepoznati kot določeno osebo, kot so:

    Naslov internetnega protokola (spodaj opisano);

    Vrsta internetnega brskalnika, ki ga uporabljate na vašem računalniku;

    Število povezav, ki ste jih kliknili na naši spletni strani;

    Država ali občina, od koder prihajaš;

    Datum in čas vašega obiska;

    Ime vašega ponudnika internetnih storitev;

    Spletna stran, prek katere ste prišli na našo spletno stran (s klikom na povezavo);

    Strani, ki ste si jih ogledali na naši spletni strani

Naslov internetnega protokola (»IP«)

    Naslov IP je številka, dodeljena vašemu računalniku, medtem ko uporabljate internet, od naslova IP spletni strežniki samodejno prepoznajo vaš računalnik. DOMIDONovi IT-strežniki zbirajo IP-naslove obiskovalcev na spletni strani, prek katere ste dostopali do naše spletne strani. Vaš naslov IP pomaga podjetju DOMIDONA IT zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo, zbiranje statističnih podatkov o spletnih mestih in odkrivanje napak na svojih spletnih straneh.

 

Piškotki

Naše spletne strani uporabljajo piškotke (npr. Majhne tekstovne bitove, ki jih naš strežnik shrani na trdi disk vašega računalnika). Mi uporabljamo piškotke za shranjevanje nastavitev, informacije, ki ga uporabljate za prijavo v če na strani obstaja možnost zagotavlja osebno izkušnjo in analizirati uporabo strani. Piškotki lahko shranijo tudi podatke, ki lahko razkrijejo identiteto, ki ste jo ravnokar vnesli na del strani, tako da vam ne bo treba vsakič vnašati istih podatkov.

Kompleti ne bodo shranjeni na vašem trdem disku, če jih zavržete s pomočjo gumba »Zavrni piškotke«, najdenih na tej spletni strani v obvestilu o uporabi piškotkov.

Prav tako lahko blokirate drug način shranjevanja piškotkov tako, da jih izklopite v spletnem brskalniku. Če izberete brskalnik, ki ga uporabljate, lahko sledite nastavitvam za izključitev navodil in piškotkov. Ime brskalnika je povezava na izvirno stran v angleščini s potrebnimi pojasnili.

  

Izključitev in zavračanje piškotkov bo izgubilo nekaj funkcionalnosti te spletne strani

 

Dodatne informacije

    Kot varnostni ukrep in za zagotovitev, da so naša spletna mesta in omrežja dostopna vsem obiskovalcem, DOMIDONA IT lahko uporablja programske programe, ki spremljajo omrežni promet ali prepoznajo nepooblaščene poskuse ali spremembe ter poškodbe na kakršen koli drug način. Ti programi lahko zbirajo tudi informacije o tem, kako uporabljate računalniško omrežje ali spletne strani.

    Lahko vas prosimo za osebne podatke, če iščete tehnično podporo ali dodatne informacije o naših storitvah. Na primer, lahko zbiramo osebne podatke (npr. E-poštne naslove, sistemske informacije in opise težav), ki vam omogočajo spletno tehnično podporo in pomoč pri reševanju težav. Če elektronsko komunicirate z nami (npr. Elektronsko pošto, vozovnico preko uporabniškega območja, spletni klepet ali takojšnje sporočanje), lahko kopijo elektronske komunikacije hranimo skupaj z vašim e-poštnim naslovom in vašimi odgovori. Zagotavljamo varnostno zaščito za elektronske komunikacije z istimi varnostnimi informacijami, ki jih prejmemo po telefonskih poizvedbah.

 

Kako uporabljamo vaše podatke

    DOMIDONA IT uporablja zbrane podatke, da vas obvesti o svojem računu in spremeni pogoje uporabe storitev v zvezi z uporabo spletnega mesta. O vas lahko obvestimo o storitvah, za katere menimo, da so vam koristne, in o posebnih ponudbah. Če ne želite prejemati takšnih e-poštnih sporočil, lahko takšna obvestila prekinete s pomočjo možnosti »izključitev« prek uporabniškega območja in imate tudi možnost, da zapustite seznam prejemnikov v vseh e-poštnih sporočilih. Naši zaposleni, pogodbeni partnerji ali zastopniki bodo včasih potrebovali dostop do vaših osebnih podatkov. DOMIDONA IT omogoča omejen dostop do teh informacij samo za poslovne namene, kot so upravljanje in izboljšanje naših storitev.

 

Informacije, ki jim omogočamo dostop

    DOMIDONA IT lahko dovoli dostop do informacij, ki vas ne prepoznajo kot uporabnika, vzorce uporabe naših spletnih strani in s tem povezane načine uporabe naše spletne strani. Prizadevamo si izbrati le poštene partnerje z veljavnimi pravilniki o zasebnosti, ki so skladni z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, vendar ne prevzemamo odgovornosti za svojo Politiko zasebnosti ali poslovne modele.

    DOMIDONA IT lahko deli ali razkrije osebne podatke s posredniki ali pogodbenimi strankami na podlagi podatkov, ki jih je posredovala v imenu podjetja DOMIDONA IT ali administracije storitve, ki se zagotavlja v imenu podjetja DOMIDONA IT.

 

Posebni primeri informacij

Osebne in neosebne informacije se lahko predložijo tretji osebi v primeru:

    Zahteve po zakonu, v primeru javne varnosti ali sodnih nalogov

 

Neposredni stik

    DOMIDONA IT  vas lahko kontaktira neposredno preko e-poštnega naslova ali drugih informacij, ki ste jih predložili med registracijo, da potrdite posredovane informacije. DOMIDONA IT vas bo tudi kontaktiral, ko nas boste prosili, naj odgovorimo na vaša vprašanja, da vam bomo poslali zahtevano storitev, da bi upravljali vaš račun in vas obvestili o pomembnih obvestilih o zahtevanih storitvah.

 

Lokacije za zadrževanje informacij

Osebni podatki uporabnikov, registriranih v uporabniškem območju, so shranjeni na spletnem strežniku Resell.biz na naslovu https://www.resell.biz/ 517 W. 100 N., Suite # 225, Providence, Utah 84332

Osebni podatki uporabnikov na računih, izdanih za opravljeno storitev ali izdano blago, so v pisni obliki na sedežu družbe DOMIDONA Information Technology d.o.o. v Henriji Dunanti 1, Zagreb

 

Izbriši iz baze

    Če ne želite prejemati nobenega sporočila od DOMIDONE IT, lahko kadar koli odjavite, tako da stopite v stik z nami in zahtevate izbris podatkov ter imate tudi možnost, da seznam prejemnikov zapustite v vseh e-poštnih sporočilih. Po zapuščanju tega seznama bo DOMIDONA IT močno prizadeval odstraniti osebne podatke, vendar vas prosimo, da razumete, da bodo nekatere informacije trajno shranjene v skladu z veljavnimi pravnimi predpisi.

 

Spletne strani tretjih oseb

    Na spletnem mestu DOMIDONA IT so povezave do spletnih strani tretjih oseb, povezave, pasice itd., Ki so lahko ali ne smejo biti v pogodbenem razmerju z družbo DOMIDONA IT. DOMIDONA IT ne nadzoruje ali nadzoruje nobenih strani tretjih oseb in ni odgovorna za vsebino ali podatke, ki ste jih vnesli na teh straneh. Upoštevajte, da lahko spletne strani tretjih oseb zahtevajo informacije, ki niso v skladu s pravilnikom o zasebnosti domene DOMAIN, zato pred vsakimi podatki preberite njihovo Pravilnik o zasebnosti.

 

Otroci

    V skladu s pozitivnimi pravnimi normami DOMIDONA IT zavestno zbira informacije o otrocih, mlajših od 16 let ali 13 let. Če naša zbirka podatkov kaže, da je otrok, mlajši od 13 let ali manj kot 16 let brez staršev, bodo podatki takoj izbrisani.

 

Kako zaščititi svoje podatke

    DOMIDONA IT vlaga znatna prizadevanja za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, krajo, izgubo ali spremembo z različnimi ukrepi elektronske zaščite. Ti ukrepi vključujejo požarne zidove, potrdila SSL, odkrivanje protivirusnih virusov in uporabo gesel na varnih spletnih mestih.

    Ko zahtevate finančne podatke od uporabnika (na primer številke kreditnih kartic), so ti podatki zaščiteni z veljavnim potrdilom SSL, vendar vas prosimo, upoštevajte, da ni treba biti varnih drugih električnih komunikacij, kot so elektronska pošta, spletni klepet ali hitra sporočila. Zato teh kanalov ne pošiljajte zaupnih podatkov, kot so finančne informacije, osebni podatki ali gesla.

Prenos podatkov v tujini

    Če obiščete spletne strani DOMIDONA IT iz tujine (strežnik DOMIDONA IT se trenutno nahaja na Hrvaškem), bodo čez državne meje različne komunikacije. Če obiščete našo spletno stran in komunicirate z nami, se strinjate, da obdelate in prenesete svoje podatke, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Kako odpraviti nepravilnosti

    Če ste registrirani na naši spletni strani, lahko kadar koli spremenite svoje osebne podatke prek uporabniške cone ali nam pišete preko uporabniškega območja ali obrazca za stike, da to storite za vas.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

    DOMIDONA IT si pridržuje pravico do spremembe, nadgradnje ali začasne ukinitve tega pravilnika o zasebnosti kadarkoli po lastni presoji. Vse spremembe pravilnika o zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani.

 

Vprašanja, komentarji, dvoumnosti

    Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe, ki se nanašajo na naš pravilnik o zasebnosti ali kateri koli del tega pravilnika o zasebnosti, se obrnite na DOMIDONA IT preko naših kontaktnih strani. Zadnja sprememba tega pravilnika o zasebnosti je bila 18.11.2018.


Natisni