GstarCAD 2019, ki ponuja novo različico ?

Enostavno in brezhibno

Z novo osnovno tehnologijo, inovativnimi funkcijami in izjemno zmogljivostjo, GstarCAD 2019 pomaga povečati učinkovitost. Kreativna platforma DWG, ki temelji na ustvarjanju, znatno zmanjša napake in stroške oblikovanja.

gstarcad 2019
  1. Cilj sodelovanja je oblikovanje medsektorskega oblikovalskega sodelovanja za gradbena in inženirska podjetja, pomoč pri uvajanju enotnih oblikovalskih norm in standardov, zmanjšanje komunikacijskih ovir med ekipami in oddelki ter izboljšanje celotne projektne učinkovitosti projektov.
  2. Velike in kompleksne modele BIM lahko uvozite in izvozite prek novega podatkovnega vmesnika IFC.
  3. Nove produktivne in uporabne funkcije pripomorejo k hitrejši izvedbi oblikovalskega dela, kot so "Selection Cycling", "Check Spelling", "Make Shape", "Viewport Scale", "Redefine Block" itd.

Obstaja veliko blagovnih znamk CAD programske opreme, ki trdijo, da so združljivi z AutoCAD, kot je GstarCAD združljiv. Ampak so vsi enaki?

Odgovor je NO.

Poskusite GstarCad 2019 in poglejte, kako močan je

Prilagodljivo licenciranje

Zagotavljamo prilagodljivo licenciranje, kupimo trajno licenco in lahko prosto izbirate metodo licenciranja in se odločite, kdaj želite nadgraditi.

Doživljanje licenc

Na voljo kot "trajno licenciran" izdelek. Uporabite vse svoje življenje. To je bolj priročno kot naročnina ACAD

Prilagodljiv dostop do nadgradenj

Licenco lahko nadgradite za vsako novo različico ali pa še naprej uporabljate isto različico. Ko nadgradite licenco, ostane trajna licenca nespremenjena.

Večkratni načini licenciranja

Način licenciranja GstarCAD je na voljo s serijsko številko in USB ključem, vsaka od njih se lahko uporablja za samostojno ali omrežno licenco. Izberete lahko enega ali drugega glede na vaše poslovne potrebe.

Platforma za sodelovanje, ki temelji na DWG

Na podlagi novih tehnologij, kot so inkrementalno shranjevanje in prenos podatkov za risanje, sodelovalno načrtovanje GstarCAD 2019 omogoča sodelovanje med različnimi oddelki in navzkrižnim oblikovanjem na podlagi risb DWG, ki oblikovalcem / pripravljavcem omogočajo preprosto sledenje in vrnitev nazaj na vse prejšnje različice ter iskanje sprememb z enim klikom, zagotavljanje kakovosti oblikovanja in splošne natančnosti določenih projektov.
GstarCAD izhaja v več različicah
Professional

GstarCAD je programska oprema za 2D / 3D oblikovanje, ki se odlikuje po ugodni ceni in doživljenjski licenci.

Gstarcad Architecture

Poenostavlja postopke vlečenja, zagotavlja bolj priročne, hitrejše in stroškovno učinkovitejše rešitve za arhitekturno načrtovanje in konstrukcijsko risanje.

Standard

2D Drafting functions, združljiv z AutoCAD

Gstarcad Mechanical

Avtomatizirana in inteligentna CAD orodja, hitra mehanska zasnova in risba!

Academic

GstarCAD vam pomaga uresničiti svoje sanje glede oblikovanja, zdaj uporabiti GstarCAD Academic Version in preučiti CAD programsko opremo preko spletnih videov in omrežnih tečajev.

DWG Fastview

Ogled, upravljanje in skupno rabo vseh CAD risb, sinhronizacija z oblaki z več naprav z enim klikom,
Uživajte v oblikovanju kadarkoli, kjerkoli, skupaj z več kot 5 milijoni uporabnikov po vsem svetu!